В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 (ФОТО, ВІДЕО) Друк e-mail

В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 (ФОТО, ВІДЕО)17 червня в Івано-Франківську відбувся наймирніший парад у світі - парад візочків. Креативна ідея, яскравий дизайн та несподіване рішення щодо оформлення перших автомобілів для малят. Івано-франківські матусі із завданням впоралися. Відтак, візочки перетворились на копії з улюблених казок чи персонажів, або транспортні засоби з дорослого життя. На Вічевий Майдан з’їхалися близько 20-ти унікальних дитячих екіпажів.

Піратський корабель, квітник для дюймовочки, повітряна куля Незнайки та потяг. Кілька нехитрих дизайнерських прийомів і саме на таке диво перетворюється звичайна дитяча коляска. Маленький Олександр Вершинін - івано-франківський "Джек Горобець". Нині він капітан "Чорної перлини". Для повноти образу і малюк, і його мама перевдягалися у костюми морських розбійників. А візочок перетворився на справжнісінький корабель: із щоглою, вітрилами та піратською символікою. Щоб змінити до непізнаваності традиційний екіпаж, не досипали ночей. Три дні працювали усією родиною, розповідає матуся Мар’яна.

Ідеї для створення цікавих образів батькам здебільшого підказували самі малюки. У однорічної Ані - це "Незнайка на повітряній кулі" - із улюбленої книги братика. Створювали візочка усього за добу і з підручних матеріалів. Для родини - це сімейний відпочинок, зізнається Віра Сем’янчук.

Подібні дійства – не лише демонструють індивідуальність малюків, а й зміцнюють родину. Саме тому з кожним роком парад візочків стає все популярнішим, - переконує організатор Віталій Яворський.

Парад дитячих візочків це радше свято, ніж змагання. Тому - без подарунку не залишився жоден з учасників. А вже наступного року це дійство планують провести у районних центрах. А гала-парад відбудеться традиційно в Івано-Франківську.

Саша Вершинін він же Джек Горобець на своїй «Чорній Перлині» здобув перше місце. Візочок-потяг, пані Людмили, зайняв друге місце. А третє місце здобула доня Наталі Белей, справжня Дюймовочка.

Колектив ТРК «Вежа» щиро вітає всіх переможців!

В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 (ФОТО, ВІДЕО) В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 (ФОТО, ВІДЕО) В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011 В Івано-Франківську відбувся парад візочків 2011

Наталія Лозовик, служба новин Вежа FM
Фото Юрій Гриньків, Вежа FM

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...