В Івано-Франківську встановили рекорд України до Дня незалежності Друк e-mail
В Івано-Франківську встановили рекорд України до Дня незалежності

З нагоди 20-ї річниці Незалежності України в Івано-Франківську встановили новий рекорд України. БО «Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області» та Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ Тисячоліття» за підтримки Голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка організували незабутнє свято для жителів міста.

 

На площі біля Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка зібралось понад 1000 людей у вишиванках, які з патріотичним духом та  любов’ю до батьківщини, у супроводі духового оркестру обласного музичного училища ім. Дениса Січинського, заспівали Державний Гімн України, тримаючи у руках синьо-жовті прапорці. Це стало причиною фіксації нового рекорду України на масове виконання Державного Гімну України максимальною кількістю чоловік, одягнених у вишиванки з синьо-жовтою атрибутикою.

 

В ході  встановлення рекорду відбулась концертна програма. Розпочала свято юна, але дуже талановита співачка нашого краю, фіналістка дитячого Євробачення-2011 – Марта Квочак. Також свої пісні франківчанам дарували заслужена артистка естрадного мистецтва України – Оксана Микицей, вихованці телевізійного центру «Кадрики» (м.Львів) – Роман Дзвоник та Христина Демчишин, гурт «Гуцулочки Карпат», учасниця телевізійного проекту «Голос країни» на каналі «1+1» – Оксана Романюк. Для гостей свята танцювала вихованка Танцювальної школи Влада Ями, срібна призерка чемпіонату світу з танців – Ілона Федорко.

Солісти спільно з усіма присутніми гостями та жителями міста, у супроводі духового оркестру, виконали Державний Гімн України, в результаті чого експертна комісія у складі представника Національного проекту «Книга Рекордів України»  –  Зелінського Миколи Романовича; приватного підприємця – Пнівчука Василя Романовича; телеведучої, продюсера, керівника телевізійного дитячого центру «Кадрики» – Климович Ірини Михайлівни, директора Інформаційного агентства "Регіональні новини" – Щербини  Петра Миколайовича, зафіксувала новий рекорд України в категорії «масові заходи» –1150 людей у вишиванках та з національною символікою виконали Державний Гімн України.

Партнери: Прикарпатський торговий дім, Львівська філія ПрАТ «Київстар», Будівельна компанія «Ярковиця», Піар-агенція «PR-Energy», Інтернет компанія «UTeam», Арт-студія «Життя прекрасне», піар-агенство «Media Brand».
Інформаційні партнери: ОТБ «Галичина», 24 канал, канал «1+1», СТБ, інформаційне агентство «Region News», агенція новин Фіртка.if.ua, Правда.if.ua, сайт Molodazhka.if.ua, briz.if.ua.
Фотокореспонденти: Євгеній Безусов та Сергій Бобик.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...