Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Друк e-mail

Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011»В неділю, 2 жовтня, в приміщенні танцювальної школи Влада Ями відбувся відбірковий кастинг для участі в конкурсі «Містер Україна – 2011», що проходитиме в Івано-Франківську 7 листопада.

Прискіпливі члени журі у складі: генеральний директор конкурсу «Містер України - 2011» Ганна Крисюк, журналіст телеканалу «1+1» Алла Пас, журналіст ОТБ «Галичина» Лілія Боднарчук, хореографи танцювальної школи Влада Ями Василь Шеремет та Наталія Чашечнікова оцінювали зовнішність, уміння спілкуватися, інтелектуальні, артистичні та хореографічні дані конкурсантів.

З Івано-Франківська участь в кастингу взяли чотири хлопці: Сергій Лиховида студент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Павло Дідик юрист Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка, Роман Скрипник студент польського університету, Ярослав Мельник офіціант ресторану «Легенда».

Участь в кастингу брали хлопці з Ужгорода, Чернівців, до кінця тижня відбудеться кастинг учасників зі східної та центральної України. Найцікавішою частиною кастингу була демонстрація учасниками домашніх завдань, найкращими визнали номера Романа Скрипника з Івано-Франківська та Євгена Ткаченко з Ужгорода.       Генеральний директор конкурсу «Містер Україна - 2011» Ганна Крисюк зауважила: «Попри велику кількість претендентів на участь в конкурсі «Містер Україна – 2011», ми вирішили що учасників шоу буде не більше 12 конкурсантів. Проводячи кастинг ми вкотре переконалися що українські чоловіки талановиті, інтелектуально розвинені і красиві. Результати кастингу будуть відомі вже за тиждень після обговорення всіх кандидатур членами жюрі конкурсу і розміщені на сайті mister.if.ua».

Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011» Відбувся кастинг на участь в конкурсі «Містер Україна 2011»

Матеріал - Оксана Островська.

Джерело: molodizhka.if.ua

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...