Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкрито Друк e-mail

Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкритоМинулої неділі, 17 квітня, франківський екстрімклуб "Адреналіновій стиль" спільно з Федерацією велоспорту та веломайстернею "Велохата" провели офіційне відкриття велосезону в Івано-Франківську. "Funny Open sеаson 2011" відбувався на трасі швидкісного спуску "Високовольтка", що на Вовчинецьких горах.

«З назви заходу зрозуміло, що планувалися фанові змагання для членів клубу та франківчан. Неочікуваним стало те, що в результаті все переросло у достатньо серйозні та рівневі змагання», - розповів голова клубу екстремального спорту "Адреналіновий стиль" Роман Ганжа.

Отже, "Funny Open sеаson 2011" зібрав більше 50 спортсменів з десяти міст України.

"Призові місця вибороли аж ні як не франківці. І це стало попереджувальним сигналом для райдерів нашого клубу, які поступилися на власній трасі гостям змагань",- додає Роман Ганжа.

Райдери змагалися в двох категоріях – "Еліта" та "Початківці", в яких взяло участь 26 і 34 райдери відповідно. В "Еліті" перемогли Глушков Валентин (Чернівці), Павло Кузменко (Рівне), Ричковський Дмитро (Чернівці), а в "Початківцях" кращими приїхали Гороховський Вадим (Мукачево), Ільчук Павло (Рівне), Чифонов Микола (Рівне).

Переможці були нагороджені гравірованими медалями, відзначені грамотами від Федерації велоспорту та отримали призові сертифікати від професійної веломайстерні-магазину "Велохата" на сервісне ТО і запчастини.

«В загальному захід пройшов успішно і без екстрених ситуацій. А все закінчилось гарним шашликом, чудовим настроєм учасників та глядачів на стартовій галявині Вовчинецьких гір», - підсумував голова клубу екстремального спорту "Адреналіновий стиль" Роман Ганжа.

Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкрито Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкрито Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкрито Велосезон в Івано-Франківську офіційно відкрито

Джерело: sport.if.ua

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...