Вишкіл-семінар зі скелелазіння на скелях Довбуша Друк e-mail

Скелелаз3-5 жовтня поблизу с. Бубнище Долинського р-ну Івано-Франківської області, на скелях Довбуша, пластуни проводять вишкіл-семінар зі скелелазіння.

Участь у вишколі візьмуть 30 осіб — хлопці і дівчата віком 16-20 років. Програма вишколу розрахована на три дні і включатиме як теоретичні, так і практичні завдання.

У перший день учасники будуть розділені по групах і під керівництвом інструкторів вони здійснять траверс — обхід гори, який і визначить їхні вміння. Потім сформуються нові групи і вже відповідно до їхніх вмінь будуть запропоновані спеціальні маршрути.

Звісно, не обійдеться вишкіл і без теоретичної основи. Саме тому в перший день учасники прослухають інструктажі з техніки безпеки, а також будуть ознайомленні з основними «азами» скелелазіння, після чого матимуть змогу розвиватися і вдосконалювати свої вміння на практиці.

Кожного вечора відбуватимуться традиційні таборові ватри, на яких учасники проявлятимуть свою креативність, оригінальність, а також просто співатимуть. Вишкіл проводиться вже протягом восьми років і кожного разу він відбувається восени на скелях Довбуша.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...