В БК «Говерла» гратиме Патрік Спаркс Друк e-mail

Патрік СпарксЗдається івано-франківський клуб нарешті вирішив проблему першого номера - в «Говерлу» приїжджає талановитий 25-річний американський плеймейкер Патрік Спаркс.

Свою кар’єру Спаркс (1983, 185) починав в лізі NCAA, захищаючи кольори рідного університету Кентуккі. Статистика його останнього американського сезону, перед переїздом у 2006 році в Європу, — 9.7 очок і 3.3 передач за гру.

Першим європейським клубом Спаркса став пітерський «Спартак», в 9 матчах за котрий американець набирав в середньому 9 пунктів. Далі захисник переїхав до Португалії, і залишок сезону провів у «Бенфіці».

Минулий сезон Спаркс відіграв у Бундеслізі: 14 поєдинків за «Гіссен» (10 очок, 4.3 передач за гру), 15 зустрічей у складі «Тюбінгену» (7.7 очок, 2.5 передач).

Серед сильних сторін Спаркса відзначають відмінне відчуття гри й бачення майданчику, а також холоднокровність й розважливість при прийнятті рішень на останніх секундах поєдинку. «Говерла» підписала з диспетчером місячний контракт.

Крім того, франківці зайняті пошуками нового центрового — на днях американець Калін Граймз був відрахований з рядів команди.

Українська баскетбольна ліга

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...