Виставку "Преображення Господньою любов’ю" відкрито в Івано-Франківському художньому музеї Друк e-mail

Виставка "Преображення Господньою любов’ю"Експонуються твори образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ув’язнених з різних областей України. Виставка проводиться під патронатом блаженнішого патріарха УГКЦ Любомира. Її вже бачили в Києві, Донецьку, Чернігові, Львові.

 

Мандрівна виставка мистецтва в’язнів розпочалася в Києві символічно на Преображення. УГКЦ проводить її у співпраці з кількома установами та організаціями в Берліні і за сприяння Державної кримінально-виконавчої служби України.

Представлені твори є учасниками відборів на два міжнародних конкурси: "Знаки життя" у Відні та "Очима інших" у Берліні. У берлінській виставці, зокрема, беруть участь півсотні робіт з України, а частина коштів піде на створення реабілітаційного центру під Черніговом для жінок, що відбули покарання. Бачимо, що в Європі є увага до проблеми духовної віднови ув’язнених. Мистецтво — добрий шлях для внутрішнього преображення.

Джерело: odtrk.if.ua

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...