Новорічний Фестиваль Культур Друк e-mail

Новорічний Фестиваль Культур26 грудня у приміщенні культурно-мистецького центру «Є», на четвертому поверсі, відбулася зустріч мешканців нашого міста із громадянами інших країн. Цей захід, під назвою «Новорічний Фестиваль Культур» пройшов у рамках проекту «Світ без кордонів», організатором якого є міжнародна організація AIESEC.

Уже не вперше в Івано-Франківську «зникають» кордони між людьми, завдяки проекту «Світ без кордонів». Його метою є ознайомлення франківчан із культурами народів світу. Протягом шести тижнів іноземні гості відвідували школи нашої області, де розповідали про свою батьківщину, проводили презентації, ігри та тренінги на різноманітні теми.

Унікальність Фестивалю полягала у присутності представників країн, культури яких надзвичайно відрізняються. Кожен зміг віднайти щось спільне та відмінне у традиціях і звичаях Нової Зеландії, Італії та Японії. Завжди цікаво дізнаватись щось нове, а як щодо одночасного ознайомлення одразу із трьома культурами?

Новорічний Фестиваль КультурАктивне спілкування усіх присутніх розпочалося зі смачної частини. Юні кулінари мали чудову нагоду отримати майстер-клас від наших закордонних друзів. Під час цього дійства кожен зміг дізнатися чимало цікавого щодо новорічних традицій цих країн. Звісно найприємнішим завершенням кулінарної частини вечора була дегустація усього створеного.

А ви вмієте писати японською? Якщо ні, значить ви пропустили Новорічний Фестиваль Культур. Адже, гостя з Японії з радістю допомагала всім охочим написати ім'я чи улюблену фразу.

«Спілкуватися з представниками інших культур надзвичайно цікаво, ти завжди дізнаєшся щось нове для себе, і в той же час є змога поділитися з ними традиціями нашого народу. AIESEC надає можливість як нашим громадянам побачити світ, так і всім молодим людям з-за кордону побувати в Україні. Ми прикладаємо максимум зусиль для того щоб наші гості отримали якомога більше позитивних вражень і емоцій» - розповідає керівник проекту «Новорічний Фестиваль Культур» Микола Бризіцкий.

Контакти:
Ліля Колесник
Координатор з комунікацій AIESECу Івано-Франківську 09/10
0673398939
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Останні відгуки про заклади

Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Ольга: Чудова ігрова кімната, зручно що можна продовжувати свято! Серед інших ігрових, нашій малечі найбільш до вподоби саме Хе...
Найкраща ігрова дитяча кімната ХЕППІ КІДС-HAPPY KIDS 5 stars
Таня: Я задоволена і діти також. Рекомендую!
Нічний клуб «el Dorado» 0 stars
: Обслуговування ужасне офіціанти хамлять рахунок беруть здачу не приносять і це вже не перший раз там таке, конья...
Туристична фірма «Еней» 0 stars
Андрій: Кантора бере гроші, і ні за що не відповідає, працівникі наглі і хамовиті. Хочете щоб ваша відпустка не відбулась вам до...